top of page

Om os!

Jeg hedder Lars Madsen, er 46 år og bosiddende i Sengeløse ved Taastrup med mine to piger Laura og Clara.Jeg er oprindeligt fra Bornholm, hvor jeg er vokset op med hunde i huset. Som 15 årig fik  jeg min første  Ft springer.  Efter nogle år, hvor jeg fulgte min far Ole Madsen fra sidelinjen, blev interessen for jagt, prøver og træning med disse små ”jagt maskiner”  for alvor vakt. Og ikke mindst opdagede jeg, hvor stor fornøjelse man har, når de går rigtigt under bøssen.

 

En anden ting som jeg er helt vild med, er deres altid glade og livlige sind, og den arbejdslyst de lægger for dagen. Der er ikke noget værre end at gå på jagt med en hund, der ikke gider lave noget, og som bare løber og kigger efter, om der er noget, de andre hunde har lettet, som den kan løbe efter.  Og som går uden om alt, der hedder krat. Vores egne hunde er familiehunde, og som navnet siger, en del af familien og derfor vant til børn mm.


Til daglig bruger jeg mine hunde på jagt, markprøver og til at hjælpe på nogle godser rundt om på Sjælland.


Jeg er også licenstræner i Ft Klubben. Da det at træne hunde bare er en fest, der er ikke meget, der slår den følelse, det er, når man har fundet den rette vej gennem labyrinten, og hunden forstår, hvordan den skal gøre, og udfører det til UG.  For en ting er sikkert, en hund gør ikke noget for at irritere dig; den forstår bare ikke altid, hvad det er, du vil, og hvordan den skal løse det for at gøre dig glad.


Kennel er ikke rigtigt rammende, da vi ikke har mange hunde. Vi laver ej heller mange kuld. Grunden til, jeg har lavet et kennelnavn ,er, at jeg har en super dejlig tæve, jeg bare må have en hvalp efter. Og så er det sjovt at kunne følge evt. kommende hvalpe i deres fremtid.
Navnet ”Kratrydder” er jo lige til, for det er jo det, de skal og kan, bedre end nogen andre.

bottom of page